Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er forskellen mellem universel kode og unikke kode?

Mar 07, 2016

Universalcodemeans:oneremotecancontrolmorereceiver
Uniquecodemeans:oneremotecancontrolonlyonereceiver

Vi har lavet et nyt design af PCB board, den nye controller vil have en tydelig kode funktion, ligesom den følgende touch fjernbetjening:

RF KODEKS
Modtageren kan være kontrolleret af en den samme fjernbetjening som fabrik standard; fjernbetjeningen leveres med unikke RF kodeks som fabrik standard; Hvis unik-kontrol er nødvendig, så matcher koden i nærværelse af installation og brug af.

Tilsvarende kode handling
Unik-kontrol eller ny-kodet-fjernbetjening er nødvendig, parring fjernbetjeningen og modtageren som under drift instruktion før du bruger:
1. trin 1: at trykke på "Mode" og hold på, power på controlleren, belastning lysdioder vil være 50% lysstyrke hvid som reagerer.
2. trin 2: kontinuerligt at trykke på tasten "Pause" for 3 gange inden for 5 sekunder efter trin 1, lysstyrken af lysdioder vil ændre fra 25% -10% som reagerer.
3. Codelearning med succes, lysdioder bliver backtothe status før nedlukning, og modtageren kun kan være kontrol af fjernbetjeningen.
4.Ifnot, behage re-operatefromstep1 til 2.

Klart kode drift
Tilbage til fabriksindstillingerne, væg-panelet kan være kontrolleret af en den samme fjernbetjening.
1. trin 1: at trykke på "Mode" og hold på, power på controlleren, belastning lysdioder vil være 50% lysstyrke hvid som reagerer.
2. trin 2: løbende for at trykke på "Hastighed/lysstyrke-" 3 gange inden for 5 sekunder efter trin 1, lysstyrken af lysdioder vil ændre fra 25% -10% som reagerer.
3. Codeclearing med succes, lysdioder bliver backtothe status før nedlukning, og modtageren kan kontrolleres af enhver fjernbetjening, (hvilken som helst sig den samme fjernbetjening kan bruges til at fjerne koden).
4. Ifnot, behage re-operatefromstep1 til 2.

Med den nye funktion, de to valg kan være forvandlet hinanden, så du ikke behøver at tænke over hvordan man laver et valg på universalcodeorunique kode.