Hjem > Branchekendskab > Indhold

Hvorfor skulle TRIAC lysdæmper være øde?

Jul 25, 2016

På nuværende tidspunkt støtter de fleste semiconductor leverandører lancere LED lysdæmper dykker med funktionen af TRIAC lysdæmper på grund af bekvemmeligheden af forbrugerne selv om denne form for dimming metode ikke har nogen fremragende ydeevne.

I dag, foretrækker fleste af familien i europæiske og amerikanske marked at dim glødelampe af TRIAC lysdæmper. De håber, glødelampe vil blive erstattet af LED-lys direkte uden rewiring og ændringer på de eksisterende grundlæggende faciliteter.

Som TRIAC lysdæmper vil negativt påvirke LED-lys fra 5 aspekter, er det ikke en fremragende metode for dæmpning.

Det første stykke af negativ indflydelse: TRIAC lysdæmper vil uundgåeligt skader magt faktorer. Magt faktorer vil falde når lysstyrken justeres dybt som metode til justering af lysstyrke for TRIAC lysdæmper er at klip bølge, som vil påvirke kvaliteten af hele elnettet.

Det andet stykke af negativ indflydelse: TRIAC vil resulteret i alvorlige EMI indblanding.

Det tredje stykke af negativ indflydelse: TRIAC vil resulterede i konverteringsfrekvens af magt i det hele lys. Hastigheden vil være lavere end 20%, når lysstyrken justeres dybt.

Den fjerde stykke af negativ indflydelse: TRIAC lysdæmper er ikke afstemt med LED-lys, som vil forårsage lys til flash og påvirke den bruger erfaring. I mellemtiden, for forbrugernes sundhed vil blive beskadiget.

Den femte stykke af negativ indflydelse: TRIAC lysdæmper vilje resulterede i alvorlige THD problem. Mens det internationale energi standard begynde at kræve alvorlige THD normen. For eksempel, EN61000-3-2.

I et ord, er det ikke et godt valg for LED-lys vil være nedtonet af TRIAC lysdæmper.