Hjem > Branchekendskab > Indhold

Udviklingen af Led belysning

Jul 23, 2016

Med den glødelampe gradvist blive historie, er LED-belysning trådt boliger for almindelige mennesker. LED-belysning, med dens energibesparende funktioner til at få mere og mere anerkendt verden over.

Fordelene ved LED belysning er meget fremtrædende, og LED-lampe har høj lysstrøm effektivitet og lang levetid, og lysstrøm effektivitet kan nå 2,5 gange af lysstofrør og 13 gange af en glødelampe. Energi krise og øge bevidstheden om energibesparelse, så der udsigter for det globale LED belysning markedet stadig lyse. Hensyn til markedet og regulerende dual stimulation, størrelsen af den globale LED industri viste hurtige væksttendens.

Som global energibesparelse og emission reduktion af stemmen bliver højere og højere, ikke kun den ovennævnte flere LED-belysning industrien udviklede lande og regioner, andre lande på efterspørgslen efter LED produkter også voksende.

På nuværende, udvikling af LED-belysning i Kina er i fuld sving, antallet af virksomheder ind i feltet vokser i en lige linje, hvilket resulterer i ekstreme markeds kaos. Hvordan man kan forbedre den videnskabelige og teknologiske indhold af LED-belysning, reducere omkostningerne, blive nøglen til fremtiden for virksomheden.