Hjem > Branchekendskab > Indhold

Intelligente LED belysning med LED Controller

Jun 18, 2016

Med udviklingen af led belysning, er behovet for mere intelligente led controller og ledede diver gradvist stigende. Tilføjelse af intelligens i LED belysning skal omdanne LED dykkere med funktionen til faste i micro LED diver eller programmable logic controller.

Kvaliteten af luminescence er meget vigtigt for mange belysning apparat herunder kommercielle skærm og underholdning belysning. De tre store faktorer, der påvirker udførelsen af LED er forskellen fremstilling, temperatur og burn-in.

Forskellen i fremstillingen

Output for forskellige masser af LED vil have store forandringer. På grund af forskellen i fremstillingen, vil kvaliteten af luminescence være forskellen hvis komponenter af LED er fra forskellige partier, selv om linjerne produkter er de samme. Med den intelligente LED controller, kan systemet justere og kompensere for forskellen.

Temperatur

Output af led vil variere med ændringen i temperatur. For at kompensere for denne effekt, skal systemet en sensor til at justere temperaturen. Den micro controller læse data fra sensor til at justere LED diver. Derfor, farven og lysstyrkefordeling kalibrerer dynamisk.

Burn-in

Fastbrænding af LED vil påvirke kvaliteten af luminescence resulterer i ændring af farven. For eksempel, vil den røde LED have en hurtig indbrænding end blå LED. Farve produceret af visse power output eller PWM frekvens vil flytte med tidens gang. Den intelligente controller vil overveje burn-in og justere farve kurver. I så fald vil luminescence holde den samme i hele livscyklus i LED system.

I et ord, kan den intelligente LED controller skabe et mere fixable belysningssystem