Hjem > Branchekendskab > Indhold

4 tips til at finde bedste sted For LED Strips/bånd

Jul 16, 2016

LED bånd/tape er en fantastisk måde at bringe belysning til steder aldrig troede muligt. Kort længde, lav profil design og enkel selvklæbende underlag bringe et stort udvalg af muligheder hvor en LED bånd/tape kan placeres. Men forsøger at finde det perfekte sted at placere bånd/tape kan være svært. Forsøger at vægte de forskellige indstillinger af, hvor at placere LED strip for de mest lys og undgå Hotte steder kan være vanskeligt at afbalancere og opnå.

Fire top tips til at foreslå:

1. Når du placerer strimler/bånd, forstå hvad område skal være tændt op. Før du sætter LED strip permanent til enhver overflade, samle stribe med magt at se hvordan bånd/tape op. Derefter holde det, hvor det skal gå med nogle midlertidige tape, eller har et andet par hænder holde strimlen op. Så stå tilbage at se hvis strimlen er lyst nok og lyser det ønskede område. Hvis lyset er for lyse, vedhæfte eller købe en LED lysdæmper eller controller, for at sænke lysstyrken. Og du kan justere statisk farvevalg og forskellige dynamiske ændringer i belysning effekter gennem trådløse touch fjernbetjening. Og efter det faktiske behov for gæster, kan det udføre jumpy skiftende, gradvis ændring, strobe flash og andre virkninger af ændringen.

2. finde hvilken holdning vil projektet lyset i den rigtige retning. Mens LED bånd/tape er placeret midlertidigt i sted, gå rundt bånd/tape at se hvis det projekter lyset i den retning, der er nødvendige. Hvis LED strip lys projekter i den forkerte retning forsigtigt løsne strimlen og langsomt rotere strimlen indtil den lys skinner i den rigtige retning, derefter midlertidigt vedhæfte. LED stribe lys kommer med en 120 grad stråle vinkel for kontrollerbare belysning. Retning af lyset kan styres ved at ændre vinklen på overfladen det er placeret på.

3. undgå Hotte steder ved at placere LED strip vinkelrette overflader. For eksempel, når LED strip er placeret mod bagvæggen af en under kabinet område, LEDs vil individuelt projekt på overfladen ved siden af strimlen som lyset fra Lysdioderne ikke har tilstrækkelig afstand til at overlappe. For at undgå dette, skal du forsøge at placere LED strip lys mindst 1 tommer væk fra enhver vinkelret på overfladen. Hvis dette ikke kan undgås, bruge en lysspreder for at skabe udseendet af en solid lineære light, svarende til en fluorescerende rør lys.

4. Placer LED strip hvor du vil ikke se det. Efter nøje beslutte på området af LED-lys lyser op, kontrollere, at strip kan ikke ses, som at placere strip på en synlig område kan være distraherende. Hvis LED strip kan ses, placere et lille stykke eller støbning eller flytte strip yderligere indad fra området at blive set. Hvis der er for mange reflekterende overflader, såsom spejle eller krom bruge overflader aluminium LED profiler med diffusorer til en professionel færdigt udseende.

Håbe disse fire tips er nyttige for dit projekt.